Referenssit / Laituri & Rakennus

Laituri & Rakennus on toteuttanut satoja rakennusprojekteja tyytyväisille asiakkaille. Työt sisältävät niin laituriratkaisuja, laajennuksia, uudisrakennuksia ja ulkorakennuksia, kuin LVI- ja sähkötyöhankkeitakin. Olemme koonneet tämän sivun kuvagalleriaan muutamia tekemiämme töitä esimerkiksi monipuolisesta osaamisestamme ja korkealaatuisesta työjäljestämme.

Referenser / Laituri & Rakennus

Brygg & Bygg har utfört hundratals byggnasprojekt som resulterar i hundratals nöjda kunder. Arbetena omfattar brygglösningar, olika typer av tilläggsbyggnader, nybyggen, utbyggnad av befintliga byggnader, VVS-projekt och elarbeten. På denna sida har vi satt ihop ett bildgalleri av en del arbeten vi utfört, som exempel på vår höga kvalitet och mångsidiga kunskap.

Ota yhteyttä / Ta kontakt!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laituri & Rakennus
Sandholmen
01120 VÄSTERSKOG

Y-tunnus: 1987119-9
Puh: 09 231 48491

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laituri & Rakennus:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa